Kunst lenen en kopen

Bij Kunstmagazijn leen je kunst vanaf € 10,- per maand (Lees hier meer over de tarieven). Bekijk onze collectie online of kom kijken. In onze kunstuitleen in Nijmegen vind je een breed en gevarieerd aanbod van o.a. schilderijen, grafiek, fotografie en sculpturen. Na het afsluiten van een abonnement kun je de geleende kunst meteen mee naar huis nemen. Daarna kun je de werken wisselen zo vaak als je maar wilt. Zo heb je altijd een uniek kunstwerk in huis. Weet je precies welk werk je wilt of kan je geen afstand van het werk doen? Alle kunstwerken in Kunstmagazijn zijn ook te koop. Meteen lid worden? Kom langs en vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen. Je kunt alvast het inschrijfformulier naar ons toesturen.

Sparen voor kunst

Als je spaart bij Kunstmagazijn, bouw je een spaartegoed op, terwijl je een kunstwerk leent. Het spaartegoed kan je gebruiken om het werk aan te schaffen wat je leent, maar kan ook besteed worden aan een ander werk of kunstcadeau in de kunstuitleen en winkel.

Kinderabonnement

Kinderen hebben vaak een hele eigen en uitgesproken smaak – soms om heel verrassende redenen. Daarom mogen kinderen t/m 12 jaar voor €1,- per maand zelf een kunstwerk lenen bij Kunstmagazijn als een ouder/voogd lid is. Het gaat dan om een kunstwerk uit de vaste collectie.