Contact

Contact2019-09-16T10:24:29+00:00

Kunst in Kunstmagazijn

Doel: Kunstmagazijn laat je graag kennis maken met actuele kunst van gerenommeerde kunstenaars uit heel Nederland. De kunstuitleen omvat een uitgebreide collectie waar je kunst kunt lenen en kopen. Ook worden diverse activiteiten georganiseerd en zijn er regelmatig wisselende exposities te bezoeken.

Ideaal: Bij Kunstmagazijn willen wij het liefst kunst zichtbaar én inzichtelijk maken voor een breed publiek. Wij zien graag dat Kunstmagazijn een spil is in de hedendaagse kunstsector waar kunstenaars en liefhebbers elkaar kunnen vinden. Kunstmagazijn is een plaats waar een divers publiek ons kan bereiken om zich in kunst te verdiepen, kunst te lenen en te kopen. En Kunstmagazijn is een dynamisch platform waar werk van interessante en actuele kunstenaars een podium krijgt.

Samenwerkende partners

Stichting Kunstmagazijn

Kunstmagazijn vindt het belangrijk als kunstinstelling/bedrijf een weerspiegeling te zijn van de samenleving en alle -kunst-lagen ervan in welke vorm dan ook zichtbaar te maken aan publiek. Samenwerken met andere groepen en organisaties is hierbij onontbeerlijk en acht Kunstmagazijn van belang. Hiertoe bestaat stichting Kunstmagazijn, gelieerd aan Kunstmagazijn b.v. De stichting initieert en organiseert de meer omvangrijke projecten zoals het Qtopia Queer Arts Festival in Nijmegen dat in 2018 voor het eerst plaatsvond.

Team

Ingrid Oostendorp – directeur (artistiek inhoudelijk)

Peter Freriks –  directeur (financieel inhoudelijk)

Loes van Huisseling – medewerker (pr, projecten, (bedrijven)uitleen)

Nicole Corstanje – medewerker (pr,(bedrijven)uitleen)

Mirthe Scheiffes – medewerker (uitleen)

Jan Mellema – medewerker (vormgeving interieur/ inrichting exposities)

Peter Janssen – medewerker (vormgeving huisstijl)

Lara Janssen – medewerker (vormgeving /communicatie nieuwe media)

Ellen Schrijvers -medewerker (transport/ uitleen)

Harry Gerrits – medewerker (transport/ technische dienst)

Jan de Rooij – medewerker (ICT)

Flip Franssen – fotograaf

Contact

Kunstmagazijn Nijmegen ligt in Nijmegen- Zuid vlakbij het het Radboudumc en de Radboud universiteit. Je kunt je auto gratis parkeren.

Adres: Kunstmagazijn Nijmegen, Kanunnik Mijllinckstraat 1, 6525 WS Nijmegen

Openingstijden: Woensdag- zaterdag: 12:00 PM – 17:00 PM

Extra openingstijden Qtopia Queer Arts Festival 2019
Tijdens het festival zal Kunstmagazijn op zondag 13 oktober en op zondag 20 oktober geopend zijn van 12.00 tot 17.00 uur.

E-mail: ingrid@kunstmagazijn.nl
Tel. 024 8200315