frame-by-frame

Met een nieuwe lijst komt een kunstwerk in huis soms veel beter tot zijn recht. Daarom biedt het Kunstmagazijn de mogelijkheid om kunstwerken uit de uitleen opnieuw te laten inlijsten. Hiervoor werken we samen met Frame by Frame, een professionele lijstenmakerij die uitsluitend maatwerk levert. Frame by Frame heeft een ruim aanbod aan houtsoorten in verschillende tinten (zoals whitewash tulp, tulp, eiken en Amerikaans notenhout), waardoor het werk geheel naar jouw wens kan worden ingelijst.

Kunstmagazijn adviseert in het maken van een goede keuze. Naast een nieuwe lijst kan een kunstwerk er bijvoorbeeld nog mooier uitzien in combinatie met een passe-partout of komt een werk juist beter tot zijn recht zonder.

Frame by Frame maakt niet alleen lijsten voor professionele kunstwerken, ook uw eigen familiefoto’s of zelf gemaakte of aangeschafte kunstwerken kunt u via het Kunstmagazijn professioneel laten inlijsten. Neem contact op of loop een keer bij ons binnen voor de mogelijkheden en prijzen.