Sieradenfashionitas (M/V) opgelet! Zaterdagmiddag 10 december kun je je hart ophalen in onze winkel/uitleen. Yvonne van Zummeren van Dyvsign vertelt die middag over haar 3D-geprinte sieradenlijn en de verhalen achter de designs. Uiteraard zijn ze ook te koop, dus ideaal voor jezelf of een ander als cadeau in deze mooie feestmaand! Kom gezellig langs met een vriend(in), moeder of buurvrouw! De sieraden zijn in diverse kleuren te koop.

Sieraden met een (kunst)verhaal

Yvonne van Zummeren loopt sinds 2011 voorop in de ontwikkelingen op het gebied van 3D-printen en zet dit om in exclusieve sieradendesigns én 3-D geprint keramiek. De inspiratie voor haar designs haalt Yvonne van Zummeren (1984, Kunstgeschiedenis Universiteit Leiden) uit kunstwerken. Als kunsthistorica ziet ze haar draagbare ontwerpen als een medium om het oorspronkelijke verhaal van de kunstenaar aan een groter publiek over te brengen.

Yvonne over haar sieradenlijn in 3D:

Yvonne van Zummeren

“Tijdens mijn studie Kunstgeschiedenis kwam ik erachter dat ik graag meer over het verhaal achter het kunstwerk vertel, om mensen te enthousiasmeren over kunst. De sieraden, geïnspireerd op kunstwerken, worden geprint in een 3D-printer om het traditionele met het moderne te combineren.”

 

Narratief en kunstzinnig

Al met al zijn de ontwerpen van Dyvsign heuse draagbare conversation pieces, zowel door het maakproces als door het narratieve en kunstzinnige concept. 3D-printen is vaak negatief (pistolen) of futuristisch (organen, bloedvaten, op de maan printen) in het nieuws, Dyvsign wil met haar ontwerpen aantonen dat 3D-printen ook mooie sieraden voortbrengt die NU gedragen worden. Meer informatie over Yvonne en Dyvsign.

Zaterdagmiddag 10 december

 

Kortom: kom zaterdag 10 december langs voor een leuke middag met een inspirerende ontwerper, kunsthistoricus en heel veel mooie, originele sieraden! Yvonne en de sieraden zijn vanaf 13.00 – 17.00 uur aanwezig in onze winkel/uitleen op de Kanunnik Mijllinckstraat 1 – 3 in Brakkenstein (bij het winkelcentrum Brakkenstein). Een deel van de sieraden zijn ook na zaterdag nog bij ons te koop. Bekijk onze openingstijden. We zien je graag zaterdag!